Избелване на зъбите

Причините за оцветяване на вашите зъби могат да бъдат най-разнообразни. Дори и да спазвате перфектна устна хигиена оцветяването на зъбите е естествен процес, който не може да бъде неутрализиран. Въпреки това съществуват фактори, ускоряващи перманентното потъмняване, като ежедневна употреба на чай, кока-кола, червено вино, кафе, череши, тютюнопушене, прием на психотропни, антихипертопични и антибиотични медикаменти. В кабинета на ИНТЕРДЕНТ можем да ви предложим постигането на бели и искрящи зъби, които заслужавате.
Най-ефикасната съвременна техника по избелване на пожълтели и потъмнели зъби е офис процедурата. Тя представлява стоматологична козметична процедура, която успешна възвръща естествения цветови тон на вашите зъби. Процедурата по клинично избелване на зъбите започва с внимателно почистване на плаката и зъбния камък. След това върху зъбите равномерно се нанася гел с реминерализиращи съставки. Действието на този гел се активизира чрез лазерна сонда или лампа с определена дължина на вълната. Процедурата трае не повече от 2 часа и може да се повтори до постигане на желания цветови тон на вашите зъби.
Професионалистите на ИНТЕРДЕНТ гарантират за безвредността и пълното запазване на целостта на зъбния емайл. Използваните избелващи гелове са на реномирани световни брандове, които елиминират чувствителността на зъбите след процедурата.

Call Now Button